Om SMUKHÅRNU

Min vision for SMUKHÅRNU er at reformere den måde krystaller kan bruges på i daglig dagen samtidig med at krystallernes virken bidrager til en holistisk tilgang til selvkærlighed, lykke og en følelse af mindfull velvære. Hårsmykker bliver mere og mere populære, så hvorfor ikke også bruge krystaller deri?


Derfor har jeg skabt nikkelfri krystal hårsmykker i et minimalistisk, æstetisk, skandinavisk design, hvor krystallernes skønhed virkelig skinner igennem. 

På vores side, SMUKHAARNU.DK, finder du også tips & frisk til holistisk hårpleje, læreren om krystaller og astrologi.

 

  • SMUKHÅRNU tilbyder et bredt udvalg af krystaller, alt fra kærlige Rosenkvarts til mystiske Ametyst.
HÅNDLAVEDE - FAIR TRADE KRYSTALLER - NIKKELFRI METAL

Jeg håndplukker hver enkel krystal, hvilket betyder, at hvert hårspænde er unik. Hvilket, for os hos SMUKHÅRNU, repræsenterer det unikke i os som mennesker og behovet for at omfavne præcis den du er og elske dig selv for det.
SMUKHÅRNU - De håndlavede krystal hårspænder, hårklemmer og hårelastikker jeg skaber, er med til, at understøtte dig & din energi igennem hele livet. Manifestere sammen med dig & beskytte dig i din spirituelle rejse. Din krystal amulet, som du kan have med dig hvorhen du vil, til en hver begivenhed, for altid. 
-

Krystaller hverken skal, kan eller må erstattes med din(e) terapeutisk, psykologisk eller lægelig hjælp. Brug krystallerne i sammenspil MED din(e) behandlinger/medicin osv. 

I kærlighed, 
Anastazja A. S. Nikolajsen

FAIR TRADE KRYSTALLER:

Hos SMUKHÅRNU handles der udelukkende med sten og krystal forhandler som indkøber gennem den internationale Fair Trade Minerals & Gems Fair Trade Association.

Derfor kan der garanteres at alle som har været omkring krystallerne, vi bruger, bliver betalt ordentligt for deres arbejde, at de har ordentlige arbejdsvilkår, og at vi helt generelt sikrer den sociale ansvarlighed omkring arbejdet med krystallerne - og at der ikke bliver støttet til børnearbejde. 

Det betyder også priserne for de håndlavede krystal hårspænder og scrunchies er en smule dyrere end hvad du kan finde andre steder.

På den måde sikre du at dine SMUKHÅRNU krystal hårsmykker har den bedste energi med sig fra start. Klar til healing, støtte og kærlighed hjemme hos dig.

MILJØBEVIDSTHED
Når du bestiller fra SMUKHÅRNU, får du din pakke leveret i FSC certificeret pakke  og papir. De materialer vi bruger til hårsmykkerne, er af fineste kvalitet fra producenter som også tager samme miljøhensyn.

miljøvenlig indpakning, fcs certificeret, miljøhensyn, beskyt jorden, grøn, grøn virksomhed, miljø venlig virksomhed

ALLERGI VENLIG
Vores hårsmykker er 100% nikkelfrie. 

 

Er du webshop ejer?
Tilmeld din hjemmeside og få flere besøgende