Trustpilot

Hvordan virker krystaller?

Undrer du dig over, hvordan krystaller egentlig virker?

Så læs med her!

Krystaller starter ikke ud med at være krystaller, som vi kender dem. Krystaller starter som en form for væske. Denne væske bliver udsat for et helt ekstremt pres over en længere periode eller en voldsom ændring i temperaturen. 

For at kunne få de flotte og værdifulde krystaller, som de fleste i verden kender til, skal der være et enormt pres over rigtig mange år. Det er også noget af det, der gør disse krystaller så værdifulde.

Andre krystaller har blot brug for en temperaturændring over kort periode, før man tydeligt kan se forskellen.

Så snart væsken begynder at krystallisere, vil du kunne se en ændring i dens masse. Denne masse vil begynde at udvikle en unik struktur, som er utroligt smuk og yderst betagende at kigge på.

Hvis du vil arbejde med krystallen og den healende energi, er det altafgørende, at du har en postiv tilgang til krystallen. Det er vigtigt, at du får følelsen af, at krystallen virker på dig. Hver gang du bærer krystallen, arbejder dén med dig. Du skal fjerne alle former for tvivl omkring krystallen og dens virkning. På den måde, fjerner vi negative tanker. Føl, hvordan krystallens energi omslutter din postive energi, mærk den kærlige energi fra krystallen.

Hvergang du har krystallen ved dig – skal du vide, at den arbejder, på det du har sat den til at hjælpe dig med – du arbejder nu med en krystal! 

Der findes mange forskellige krystaller. Du kan bruge krystaller til mange forskellige ting.

Nogle krystaller bruges blandt andet til smykker, da de både er så smukke at se på og er yderst værdifulde.

Nogle krystaller bruges til værktøjer, da krystaller er stærke.

Nogle krystaller bruges til madlavning (Himalayan salt).

Nogle krystaller bruges til indretning (Feng Shui).

Og nogle krystaller bruges endda også til at kunne heale andre mennesker for sygdomme og for at opretholde en god energi omkring sig. 

Marcel Vogel IBM-forsker

Var en af de første forskere til at bevise at krystallerneskraft virker & er ægte.
Da han i sin tid, kiggede igennem sit mikroskop, på adskillige krystaller, lagde han mærke til, hvordan krystallernes form ændrede sig, så snart han ændrede hans tanker. Deraf påpegde han at at disse vibrationer er resultatet af konstant ændring og adskillelse af bindinger mellem molekyler. Han testede også kvarts-krystallens metafysiske kraft og det viste sig, at sten kan lagre tanker, der ligner den måde bånd bruger magnetisk energi til at optage lyd.

Albert Einstein sagde også, at alt i livet er vibration, og ligesom lydbølger, matcher dine tanker vibrationerne i alt, der manifesteres i dit liv. Hvis du tror, ​​at krystaller har helbredende potentiale, vil de positive vibes af stenene altså forstærke disse tanker.

Vogel Cut 
Efter Marcel Vogel fandt ud af krystallernes virken, gik han straks igang med at udviklede en skæringsmetode, som forstærker kraften i hver enkel krystal. Skæringsmetoden er i dag kendt som Vogel cut

Vogel Krystal 
I dag kan du købe forskellige krystaller som er skåret med Vogel Cut = Vogel krystal, kaldes også for en Shaman Krystal. Hvis du er interesseret i at få fat i denne super healende krystal, så skal du være opmærksom på, at der i dag, findes et hav af uægte Vogel/Shaman Krystaller.

Tip:
Test din Vogel/Shaman krystal:
Den ene side af krystaller peger mod en af dine fingrespidser, hvis du mærker en snurren i fingeren er krystallen ægte. 

Marcel Vogel sagde også:
''With a true Vogel, if you hold the crystal between thumb and forefinger and twirl it, you can see that the girdle the place where the tip facets joins the body of the crystal is perfectly straight. With most counterfeits, the line moves up and down, like a roller coaster.''

skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål, idéer eller vil lave et samarbejde med mig, på min mail; kontakt@smukhaarnu.dk - ellers ses vi på min instagram @smukhaarnu

De bedste knus fra, Anastazja - SMUKHÅRNU

#smukhårnu