træagat, træ agat, krystal, krystaller, sten, healing, natur, healer, hårspænder, hår, frisure, chakra, stjernetegn, astrologi, jordforbindelse, grunding, beroliger nervesystem, sha, aarhus håndlavede

TRÆ AGAT

TRÆ AGAT

Stjernetegn: Jomfrue

Chakra: Rod, Hjerte

Træ Agat er kendt for at være en overflodssten. Den bringer overflod og fuldstændighed i alle områder i livet, heriblandt landbrug og forretning. Træ Agat skaber fredfyldte omgivelser og fremmer nydelse.

Træ Agat har en hel særlig forbindelse til jorden.

Brug Træ Agat for at skabe jordforbindelse. Træ Agat åbner & retter dine chakrere og gør dem i stand til at integrere på et højere spirituelt niveau.

Krystal hårspænde: Dit smukke hår, er et symbol for større spirituel indsigt - vores hår, er som en antenne for åndelig vejledning. Derved styrker du din forbindelse ved, at have krystallerne i håret, samtidig med at krystallerne i dit hårsmykke hjælper dig med, at tiltrække den enkelte krystals egenskaber.  

Træ Agat støtter & styrker dig også under:

  • Giver & styrker din jordforbindelse

  • Overflod og velstand

  • Styrker knogleproblemer - beroligere nervesystemet

  • Du kan have Træ Agat nær dine planter for at styrke, støtte og gro.

    • Du kan selv bestemme, hvad krystallen præcis skal hjælpe dig med – er det hår, den skal hjælpe dig med – skal du bare “sætte et label” på.  
    • Feks. “Denne krystal giver mig jordforbindelse” eller ”Træ Agat styrker mine knogler”.
  • Du skal blot ligge dét du ønsker i krystallen – og så vil den hjælpe dig. 

skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål, idéer eller vil lave et samarbejde med mig, på min mail; kontakt@smukhaarnu.dk – ellers ses vi på instagram @smukhaarnu

De bedste knus fra, Anastazja – SMUKHÅRNU

#smukhårnu

Tilbage til blog