Trustpilot

TIGERØJE

TIGERØJE

Stjernetegn: Stenbuk, Tvilling, Løve

Chakra: Solar Plexus, Rod og Hara

Tigerøje kombinerer jordenergi med solens energi. Fremmer opstigning af kundalini energi. 

Tigerøje er en beskyttende krystal, som hjælper med at opnå mål, se de indre ressourcer og fremmer hensigtensklarhed. Tigerøje healer problemer med selvværd, selvkritik og blokeret kreativitet. 

Tigerøje forankrer forandringer til den fysiske krop. Mentalt fremmer, tigerøje, sanseopfattelse. Tigerøje hjælper med at samle spredte informationer og hjælper med at løse dilemmaer som skyldes stolthed og egenrådighed. 

Krystal hårspænde: Dit smukke hår, er et symbol for større spirituel indsigt - vores hår, er som en antenne for åndelig vejledning. Derved styrker du din forbindelse ved, at have krystallerne i håret, samtidig med at krystallerne i dit hårsmykke hjælper dig med, at tiltrække den enkelte krystals egenskaber.  

Tigerøje støtter & styrker dig også under:

  • Øjne og nattesyn
  • Healer struben
  • God at have med under test og vigtige møder
  • Letter depression og løfter humøret. 

Du kan selv bestemme, hvad krystallen præcis skal hjælpe dig med. Du skal blot “sætte et label” på. Feks. “Denne krystal hjælper mig under eksamen” eller ”Tiger styrker mine øjne”.

skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål, idéer eller vil lave et samarbejde med mig, på min mail; kontakt@smukhaarnu.dk – ellers ses vi på instagram @smukhaarnu

De bedste knus fra, Anastazja – SMUKHÅRNU

#smukhårnu