ROSENKVARTS

Læs mere om Rosakvarts betydning, her

Rosakvarts krystallen er kendt for, at være en kærlighedsbombe til den der bærer den. Rosenkvarts renser negative energier væk og erstatter den med kærlig energi, som booster selvtillid.  Rosenkvarts er derfor god til, at give kærlighed, styrke & booste ens selvtillid, velvære og kærlighed til håret.

Stjernetegn: Alle, især Tyren & Vægten

Chakra: Hjerte

Rosakvarts hjerteenergi er en af de stærkeste krafter du kan forbinde dig med. Med flow og åbenhed, er det som en styrke, der spreder sig fra dig, ud til andre og i alle aspekter i dit liv. Lad rosakvarts være din hjerteguide, der blidt minder dig om at du er kærlig, elskelig og værdig.

Brug krystallen aktivt til at åbne op for dit hjertechakra, og mærk kærlighedsmagien.

Rosakvarts er i århundrede blevet brugt som et kærlighedssymbol - i smykker, som vigtige dele af kærlighedsceremonier/ritualer og et gennemgående element i Feng Shui bolig indretning.

Rosakvarts opfanger EMF stråling fra al elektroniske enheder og omdanner de negative strålinger til positive energier - så du kan med fordele have den nær dit elektronik.

De gamle Grækere, mente at Rosenkvarts var en gave fra kærlighedsguden Amor. og var derfor de første til, at sammensætte kærlighed og denne fantastiske krystal sammen.

Det siges også at rosenkvarts fik sin pastel-lyserøde farve, da Afrodite ville redde sin kærlighed Adonis. De blødte ned på krystallen, og deraf fik rosenkvarts sin farve - som symbol for deres smukke & evige kærlighed.

Fortidens Egyptere brugte rosenkvarts som et skønhedsredskab for, at forhindre aldring i huden – som i dag kan se med de populære Gua Sha-redskaber.

Amerika's oprindelige folk, brugte rosenkvarts som en amulet, der skulle forløse vrede, skuffelser og bringe kærlige energier til de mere harmoniske følelser.

Krystal hårspænde: Dit smukke hår, er et symbol for større spirituel indsigt - vores hår, er som en antenne for åndelig vejledning. Derved styrker du din forbindelse ved, at have krystallerne i håret, samtidig med at krystallerne i dit hårsmykke hjælper dig med, at tiltrække den enkelte krystals egenskaber.  

Rosakvarts er det bedste energiredskab til at arbejde med:

  • kærlighed
  • harmoni 
  • healing
  • selvværd
  • styrke
  • stress
  • hjertesorger

   Du kan selv bestemme, hvad krystallen præcis skal hjælpe dig med – er det hår, den skal hjælpe dig med – skal du bare “sætte et label” på. 
  • Feks. “Denne krystal hjælper på mit hår” ”Med denne krystal, får jeg smukt hår nu”. 
  • Du skal blot ligge dét du ønsker i krystallen – og så vil den hjælpe dig. 
  • Rosenkvarts kan også bruges i hjemmet - den er især god i soveværelset for, at skabe harmoni & kærlighed.

  skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål, idéer eller vil lave et samarbejde med mig, på min mail; kontakt@smukhaarnu.dk – ellers ses vi på instagram @smukhaarnu

  De bedste knus fra, Anastazja – SMUKHÅRNU

  #smukhårnu