Trustpilot

KARNEOL

KARNEOL

Stjernetegn: Vædderen 

Chakra: Rod & Hara 

Karneol forbinder dig med jorden og forankrer dig i den nuværende virkelighed. Det er en stabliserende krystal med høj energi der gør Karneol fremragende til at genoprette vitalitet og motivation og til at stimulere kreativitet.

Karneol indgyder en accept af livets cyklus og fjerner frygten for døden. Karneol hjælper dig med at stole på dig selv og dine ideer. Overvinder negativ programmering og er opløftende.

Karneol Beskytter mod misundelse, raseri og bitterhed og fordriver følelsesmæssig negativitet og erstatter det med kærlighed.

Oprindelse: Indien

Krystal hårspænde: Dit smukke hår, er et symbol for større spirituel indsigt - vores hår, er som en antenne for åndelig vejledning. Derved styrker du din forbindelse ved, at have krystallerne i håret, samtidig med at krystallerne i dit hårsmykke hjælper dig med, at tiltrække den enkelte krystals egenskaber.  

  • Karneol støtter & styrker dig også under:

   - Aktivere rod chakra

   - Healer problemer i lænden og gigt

   - Healer depression især hos folk der er kommet op i årene

   - Sikre en god blodforsyning til organer og væv

 • Du kan selv bestemme, hvad krystallen præcis skal hjælpe dig med. Du skal blot “sætte et label” på.

  Feks. “Denne krystal hjælper mig med at finde lyset i mørket” eller ”Med karneol er jeg sikker”.

 • Du skal blot ligge dét du ønsker i krystallen – og så vil den hjælpe dig. 

skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål, idéer eller vil lave et samarbejde med mig, på min mail; kontakt@smukhaarnu.dk – ellers ses vi på instagram @smukhaarnu

De bedste knus fra, Anastazja – SMUKHÅRNU

#smukhårnu