Trustpilot

Hvordan ved jeg når en krystal kalder på mig?

..Ja, hvordan ved man egentlig, hvordan det føles når en krystaller kalder på én. Det har jeg heldigvis svaret på! 

Læs med her; 

Jeg sidder en tirsdag morgen, frisk brygget kaffe & tjekker ind på min hjemmeside. Dagens første instagrampost er nu offentliggjort, i sidste linje har jeg skrevet "Kalder Sort Onyx på dig?" Og det fik mig til at tænke, "Jeg ved, hvordan det mærkes, når en krystal kalder på én, men gør andre det?" Og det fik mig til straks, at gå igang med dette indlæg! 

Hvordan mærkes det når en krystal kalder på én?

Kender du til dén kildende, varme & tryghedsfornemmelse i maven? Måske har du mærket til den, når du har skulle tage en vigtig beslutning? Det er din intuition, din mave fornemmelse.

Den rolige & trygge varme/kildende fornemmelse. Det er din intuition - din mavefornemmelse. Du skal vælge den krystal som du ikke kan glemme!

Det er en ubeskrivelig følelse af "jeg ved at det her er den rigtige"

Måske er krystallen lidt mere klar/larmende i dit synsfelt?

- Måske kan du ikke få øjene væk fra den?

- Måske, når du kigger på den, får du en straks følelse af varme/kildende/tryghed i maven?

- Måske bliver du ved med at møde dén specifikke sten på din vej, enten over sociale medier, dine venner har den tilfældigvis på som et smykke eller noget helt tredje?

Kig efter de 4 tegn, så går du ikke galt i krystal-butikken, men husk, Du ved selv bedst, stol på dig selv & din intuition.

Når du så skal købe en krystal;

- Mærk, lyt & føl dig frem. Stol på dig selv & din intuition, for du ved selv bedst. "Got with the flow" / "Følg med strømmen", lad dine sanser bestemme, lad dit hjerte bestemme. 

Hvis det er svært, træk vejret - ind gennem næsen & ud gennem munden, det hjælper. 

skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål, idéer eller vil lave et samarbejde med mig, på min mail; kontakt@smukhaarnu.dk – ellers ses vi på min instagram @smukhaarnu

De bedste knus fra, Anastazja SMUKHÅRNU

#smukhårnu