granat, granat krystal, krystaller, sten, hårspænder, hår, frisure, dame frisure, kvinde frisure, smykker, sha, healing, chakra, astrologi, reiki,

GRANAT

GRANAT

Stjernetegn: Vædder, Løve, Jomfru, Stenbuk

Chakra: Rod, Hara 

Granat er en krystal der styrker energiskabelse og regeneration. Den renser chakraerne og giver energi til dem. Den vitaliserer, renser og afbalancerer energi og bringer ro eller lindenskab alt efter behov.

Regenererer DNA og styrker optagelsen af vitaminer + mineraler

Granat inspirerer til kærlighed og hengivenhed. Den lindrer følelsesmæssig disharmoni. Den er specielt nyttig i situationer, hvor der ikke synes nogen udveje - hvor livet er faldet fra hinanden eller er traumatisk. Bringer mod og håb ind i håbløse situationer.

Krystal hårspænde: Dit smukke hår, er et symbol for større spirituel indsigt - vores hår, er som en antenne for åndelig vejledning. Derved styrker du din forbindelse ved, at have krystallerne i håret, samtidig med at krystallerne i dit hårspænde hjælper dig med, at tiltrække den enkelte krystals egenskaber.  

Granat støtter & styrker dig også under:

  • Renser negative chakra energi

  • Opløser faste ædfærdsmønstre, som ikke gavner dig længere

  • Stimulere stofskifte og behandler problemer i rygsøjlen + cellerne

  • Regenererer DNA og styrker optagelsen af vitaminer + mineraler

    • Du kan selv bestemme, hvad krystallen præcis skal hjælpe dig med – er det hår, den skal hjælpe dig med – skal du bare “sætte et label” på.
    • Feks. “Denne krystal giver mig jordforbindelse” eller ”Granat styrker mit forhold”.
  • Du skal blot ligge dét du ønsker i krystallen – og så vil den hjælpe dig. 

skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål, idéer eller vil lave et samarbejde med mig, på min mail; kontakt@smukhaarnu.dk – ellers ses vi på instagram @smukhaarnu

De bedste knus fra, Anastazja – SMUKHÅRNU

#smukhårnu

Tilbage til blog